Råd og vejledning

Gulv-Centret har med stolthed leveret kvalitetsprodukter indenfor alt i gulve, tæpper og gardiner siden 1970. Vi sætter en stor ære i, at kombinere de bedste produkter med den bedste service. Vores dygtige rådgivere tilbyder et gratis og uforpligtende besøg, hvor I sammen kan finde frem til den helt rigtige løsning til jeres stil og budget.

Gør-det-selv - eller lad os hjælpe dig

Uanset om du helst vil gøre det hele selv, eller gerne vil have os til at gøre arbejdet - eller et sted derimellem, så kan vi sammen finde den løsning og det tilbud, der passer bedst til dit projekt. Hvis du ønsker hjælp til montering, er det vores egne professionelle montører, der udfører arbejdet. Du skal altså ikke være bange for montører, der ikke kommer som aftalt eller som ikke lever op til vores krav om kvalitet og service. 

Gulve

For at finde det rigtige gulv og den gode løsning til dit projekt, skal der tages højde for flere ting, blandt andet belastningen, gulvets funktion, det øvrige interiør og økonomien. Her kan du tage os med på råd. Vi kan altid give en vurdering af, hvilke løsninger og produkter, der egner sig bedst til netop dit projekt.

Vi er meget bevidste om, at udvælge vores leverandører nøje. Derfor samarbejder vi med producenter, som lever op til vores høje krav om kvalitet og service. På den måde får du garanti for en professionel løsning.


Gardiner

Gardiner er betydningsfulde, både hjemme i privaten og på kontoret. Sollyset kan gøre et rum alt for varmt om sommeren, ligesom solens stråler kan virke generende at få i øjnene. Derfor kan det være rart at kunne trække et gardin helt eller delvist fra. Vi tilbyder løsninger, så man kan skærme der, hvor behovet er, og samtidig have udsyn og få lys ind i rummet. Vores produkter er holdbare og af god kvalitet og sikrer et godt indeklima og arbejdsmiljø.

Vi har løsninger til alle slags vinduer, høje som lave, og vi tilbyder også elektriske løsninger, som kan blive en del af dit "smart home". Hvis du ikke ønsker at bore eller skrue, for at få dit gardin sat fast, har vi også gardiner, der kan monteres uden. 

Akustik

God akustik kan nu kombineres med smukt design. Nutidens minimalistiske stil med store åbne rum og hårde overflader spiller en stor rolle i indretningen. Det betyder at mange oplever dårligere akustik og herved forringet indeklima. Hos Gulv-Centret har den lydabsorberende egenskab høj prioritet. Vores listeloft og vægbeklædning er designet til, at forbedre akustikken og det mindsker både støjgener og rumklang.


Tøv ikke med at kontakte os, for at finde den bedste løsning til dig. 

Book en ekspert - vi kommer hen til dig

Skal du have nyt trægulv, fliser, tæppe eller gardiner? Få besøg af gardin- eller gulveksperten, og oplev de forskellige løsninger i dit hjem eller virksomhed. Så kan du i ro og mag vælge det, der passer bedst til dine ønsker.