Om Gulv-Centret

Hos Gulv-Centret har vi over 50 års erfaring med at sælge og montere alt indenfor gulve, tæpper, gardiner og solafskærmning med fokus på kvalitet og god service. I begyndelsen lå butikken i Vestergade 68 i Svendborg, men siden 1974 har butikken ligget, hvor den gør i dag, nemlig på Odensevej 84 i Svendborg. Butikken er en del af Garant-kæden, og det har den været siden 2013. Der er 13 medarbejdere ansat, herunder egne montører. Vi leverer og monterer på hele Fyn og øerne, både til private hjem og til virksomheder og institutioner. 

Ved årsskiftet i 2021 blev butikken overtaget af indehavere Christian Cramon og Dennis Nielsen. De to indehavere supplerer hinanden godt, med deres forskellige baggrunde som henholdsvis sælger og gulvmontør. Sammen med alle medarbejdere ønskes, at skabe de bedste kundeoplevelser. Vores fælles mål er, at levere kvalitetsprodukter med professionalisme og god service. 

Hos os får du gratis opmåling ved et uforpligtende besøg af vores gulv- og gardineksperter, og mulighed for at se vareprøverne hjemme hos dig selv, så du i ro og mag kan træffe beslutningen om, hvordan dit næste projekt skal se ud. Vi står klar med råd og vejledning, og vi tager højde for blandt andet belastningen, gulvets funktion, det øvrige interiør og økonomien. Det er altid vores egne montører, vi sender ud, når du skal have monteret dit nye gulv, og derfor kan du regne med god service, kvalitetsprodukter og levering til tiden. Du kan læse mere om vores services her

Tag et kig på vores eksempler, og find inspiration til dit næste projekt.