Erhverv

Vi hos Gulv-Centret leverer og monterer også gulve og gardiner til erhverv. Vi går meget op i, at yde den beste service og at levere kvalitet, der passer til lige netop jeres ønsker og behov. Vi tilbyder både løsninger indenfor gulve og gardiner. For at skabe et godt arbejdsmiljø og indeklima for sine medarbejdere, er det vigtigt, at akustikken og lyset er behagelig.

Uanset hvad jeres ønsker og behov er, er I velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den rigtige løsning til jer.
For at se nogle videoeksempler på, hvordan vi arbejder, kan du besøge vores side her

Gardiner og solafskærmning

Selvom solen måske er kærkommen, kan det være svært, at arbejde med solen skinnende lige i øjnene. Indret kontormiljøer, hvor man både får arbejdsglæde og produktivitet. Gardinerne spiller i den forbindelse en vigtig rolle, da genskin og direkte sollys er generende, når man arbejder.
Vi har løsninger, så man kan skærme der, hvor behovet er, og samtidig have udsyn og få lys ind i rummet. Vores produkter er holdbare og af god kvalitet og sikrer et godt indeklima og arbejdsmiljø.

Hvis I har høje vinduer, er vores løsning med Luxaflex® skræddersyede gardiner måske lige noget for jer. De kan betjenes med PowerView® Automation og blive et del af dit "smart home".
Har I vippevinduer, som I ikke vil bore i? Det er ikke et problem, for med et plisségardin fra Luxaflex i model TruFit®, kan det monteres uden at skrue i karmen.

Akustik

Skab en behagelig atmosfære med god akustik i dine rum. 

God akustik er meget vigtigt, for at sikre et godt arbejdsmiljø. Man kan blandt andet forbedre akustikken, ved at benytte gulvtæpper og løse tæpper, eller ved at montere de flotte og praktiske akustikpaneler. Akustikpanelerne er udover at være gode for arbejdsmiljøet også miljøbevidste. 
Vores akustikpaneler kan let monteres på væggen, i loftet eller bruges ved front-disken i din reception. Panelerne er fleksible og kan både rundes, skæres og bøjes efter individuelle mål og ønsker. 

Panelerne er bæredygtige, lavet af FSC-certificeret træ, med fokus på reproduktion af planteliv, gode arbejdsforhold og bedre dyreliv. Filten er lavet af genbrugsplast, der blandt andet opsamles fra havet. Den er desuden brandhæmmende og allergivenlig.

Gulve

Skal gulvene være lette at rengøre? Skal de have en bestemt farve? Uanset hvilken løsning I søger, tager vi hensyn til jeres behov, så I får en skræddersyet løsning. Hos Gulv-Centret får I et godt resultat, som holder i længere tid og til den rette pris. 

For at finde det rigtige gulv, tages der højde for flere ting, herunder belastningen, gulvets funktion, det øvrige interiør og økonomien. Vi er meget bevidste om, at udvælge vores leverandører nøje. Derfor samarbejder vi med producenter, som lever op til vores høje krav om kvalitet og service. På den måde får du garanti for en professionel løsning.


Kontakt os i dag - så finder vi sammen den rigtige løsning.